Mézművészet

Facebook Mézművész

fb_mm.jpg

Hírlevél (katt a logóra)

hirlevel_mm_1.jpg

 

 

 

 

 

Friss topikok

Scarlett Johansson ragacsos titka

2014.07.10. 14:27 Mézművész

A csodálatosan szép színésznő esküszik a természetes megoldásokra. Ha ragyogni akar az esti buliban, egy olyan egyszerű trükkhöz folyamodik, melyet bárki lemásolhat könnyűszerrel. Vigyázat, ragadós!

Drága arcmaszk helyett mézet használ. Ő a gyógyhatásáról híres új-zélandi manuka mézet preferálja ehhez, de bármelyik méz megteszi. Az ötlet nem rossz, sőt! Hiszen a méz hidratál és antibakteriális hatása révén fertőtlenít is. A style.com-nak adott interjújában elmondja az alkalmazás hogyanját is:

  1. melegítsd fel arcbőrödet, hogy kitáguljanak a pórusok (pl. végy egy jó forró zuhanyt!)
  2. egy kanálnyi mézet kenj az arcodra!
  3. hagyd rajta 10-15 percig és kész!

És az eredmény? Hihetetlen ragyogás és puha bőr! Most már jöhet a smink!

Tényleg ilyen egyszerű lenne? Próbáljátok ki! Kicsit egyszerűbb dolgotok lesz, ha kiskanálnyi mézzel próbálkoztok és kevés vízzel feloldjátok előzőleg. Ugyanis jobban fel lehet úgy vinni az arcra.

No de honnan is jöhetett a színésznő mézimádata?

A történet szerint Scarlett Johansson lépten-nyomon hangoztatta aggodalmát a méhecskékért, miután olvasott a világszerte rohamosan csökkenő méhpopulációról. Annyiszor beszélt erről Samuel L. Jacksonnak, hogy ő ezt kissé elunva egy ilyen alkalom után azt mondta, hogy rendben, az esküvőjére egy kaptárnyi méhet fog majd kapni tőle. Ha tenni akar valamit a méhekért, kezdje el kicsiben. Scarlett ezen jót nevetett, de Samuel L. Jackson nem viccelt. Tényleg vett neki egy kaptárat méhecskékkel, hozzá méhészruhával, felszereléssel a színésznő esküvőjére! Úgyhogy valószínűleg ma Scarlett Johansson a leghíresebb méhész celebritás!

 

1 komment

Címkék: méz arcmaszk Scarlett Johansson

süti beállítások módosítása