Mézművészet

Facebook Mézművész

fb_mm.jpg

Hírlevél (katt a logóra)

hirlevel_mm_1.jpg

 

 

 

 

 

Friss topikok

Könyvajánló: készíts otthon natúrkozmetikumokat!

2014.09.25. 12:38 Mézművész

Jelentem, beszereztem a két könyvet, melyekre már olyan régóta vágytam: az egyik a Szappankészítés lépésről lépésre címet viseli, a másik Kozmetikumok készítése otthon címmel jelent meg. Mindkét könyv kézenfogva vezet be lépésről lépésre az otthoni boszorkánykodás világába, megismertet a kozmetikumokkal úgy általában, az alapanyagokkal, eszközökkel, majd jönnek a receptek.

Mindkét könyvből kinéztem egyet-egyet, hogy mit is szeretnék megcsinálni elsőre, nem titkolt karácsonyi ajándék gyanánt. Meg is mutatom nektek.

Ha szappan, akkor legyen kifejezetten karácsonyi szappan, fahéjjal! (Már tudom is, hogy variálom át egy kicsit a receptet az általam kedveltebb hozzávalóimmal. Az például biztos, hogy méhviasz lesz benne :-))

Picture 525.jpg

És a másik, a Kozmetikumok készítése otthon c. könyvből, a fürdőcsoki! Ezen nem variálok, mindenem van hozzá (lásd ITT)!

Picture.jpg

Válasszatok Ti is receptet! És Facebook oldalunkon osszátok meg velünk a csodákat (itt pedig ti magatok tudtok képet feltölteni!).

A könyveket akciós áron megvásárolhatod a Mézművész boltban, de további óriási áresésre számíthatnak a hírlevél olvasók, íratkozz fel te is >>> ITT!

 

 

komment

Címkék: szappan kozmetikum

süti beállítások módosítása