Mézművészet

Facebook Mézművész

fb_mm.jpg

Hírlevél (katt a logóra)

hirlevel_mm_1.jpg

 

 

 

 

 

Friss topikok

Kerestetik a legjobb mézes recept!

2014.09.12. 11:49 Mézművész

A Mézművész oldal ádáz recept-keresésbe kezdett, keressük az idei év legjobb mézes receptjét, illetve Mézművészét!

Nevezni saját mézes recepttel lehet. Egyetlen megkötés van: ha más édesítőszert is tartalmaz a recept, a méznek többnek kell benne lennie! Nevezés formája: az ételről készült saját kép és recept feltöltésével. (Ennek részletei a bejegyzés végén lesznek.) 18 év feletti magyarországi lakhelyű személyek vehetnek részt a játékban; legyenek akár profik, amatőrök, gasztrobloggerek, haspókok, háziasszonyok, pizzarendelők, stb. A játékos kifejezetten kijelenti, hogy a recept sajátja, illetve a kép is az övé és azokat a Mézművész oldalak felhasználhatják forrásmegjelölés mellett. A recepteket 2014. szeptember 30-ig várjuk. A játék ezután kezdődik! Ugyanis kiválasztunk tízet a receptek közül és közönségszavazással fogjuk eldönteni, melyik lesz az idei legjobb receptünk, ki lesz idei Mézművészünk!

Mézművész 2014 a következő kincseket nyeri

  • egy csodás, kézzel készített és festett fedeles süteményes tál
  • vele megegyező mintájú mézes csupor
  • egy egyszeri, 20%-os vásárlási utalvány a Mézművészboltban.

untitled.JPG

A kerámiákat értelmi sérült emberek készítik, a Summa Vitae Alapítványtól érkeztek és nagyon szépek! A Mézművészboltban is megtekithetitek őket!

summavitae.JPG

NINCS RECEPTED, VISZONT JÁTSZANÁL? Rendben! 25 játékos kedvűnek szeretnék kedveskedni egy levéllel, melybe apróbb konyhai és kerti meglepetéseket fogok rejteni. Nem kell mást csinálni, mint megosztani ***EZT*** a képet és a szerencsés 25 közé kerülni. És még további 25 meglepetés is gazdára vár, valamint a szavazók fődíja a KREDIESZ, a Kreatív Dietetika Szívből oldal felajánlásában, de ezekről majd később...

A recepteket így tölthetitek fel

Az első fecskék már meg is érkeztek, nézzétek! :-)

elsok.jpg

komment

Címkék: Mézművész 2014

süti beállítások módosítása